Stelele si Fujifilm

In cautarea stelelor

Binoclurile mari Fujifilm, tip telescop, au contribuit la descoperirea a 15 comete, inclusiv cometa Hyakutake. Cu tehnologii avansate de slefuire a lentilelor si de depuneri multistrat, chiar si cometele cele mai indepartate sunt vizibile in culori vii. Aceasta tehnologie optica este deasemenea utilizata in telescoapele din diverse observatoare si sateliti artificiali. Este visul omenirii sa invete mai mult despre univers - Fujifilm vrea sa faca acest vis realitate.

Un binoclu-telescop de clasa mondiala ce a descoperit 15 comete

Incepind cu 1987, binoclurile mari, tip telescop, utilate cu lentile Fujinon au descoperit 15 comete. O parte din ele probabila ca va suna familiar, cum ar fi cometa Hyakutake, descoperita in Japonia, de Yuji Hyakutake. Fanii de astronomie din toata lumea carora le plac binoclurile-telescop, cauta comete in fiecare noapte.

Tehnologia optica aleasa de vanatorii de comete din intreaga lume

Performantele de redare a imaginii, care prind imagini clare si stralucitoare chiar si noaptea, este motivul pentru care astronomi din toata lumea au ales acest binoclu-telescop. Lentila de inalta performanta, cu suprafata finisata cu o precizie de 1/1000 mm, zaresc comete foarte indepartate. Tehnologia noastra de depunere EBC reduce reflectia luminii. Imbinand aceste tehnici avansate cu ultimele tehnologii, am creat binocluri-telescoape care au capacitatea de concentrare a luminii excelenta pe timpul noptii si cu reducerea dramatica pierderii de culoare.

Observatoare si sateliti artificiali din jurul pamantului - vei gasi Fujifilm si aici

Telescoapele din observatoare si sateliti artificiali in jurul Pamantului - si acolo ve-ti descoperi pe Fujifilm De exemplu, tehniologia optica folosita de noi pentru camere de inalta sensibilitate este folosita in telescoapele din observatoarele astronomice. Tehnologia optica este deasemenea instalata in camerele de pe satelitii artificiali ai Pamantului.